The Morrow Mountain Newyears Trip 2009

As usual, I’ll be headed up to the top of Morrow Mountain, NC  New Years day. We do this every New Years day, weather permitting. A few ST owners get together, and meet for a chat around noon time, then head back down to find a place to eat. Supposed to be pretty chilly in the morning. We’ll see what happens.  Last years

bunch pictured below.

Morrow Mountain New Years 2008

Bookmark the permalink.

About Tor

Live Life Like There Is No Tomorrow

4 Responses to The Morrow Mountain Newyears Trip 2009

 1. Tor says:

  Had to cancel this trip this morning due to unforseen circumstances.

 2. Mike says:

  sorry to hear about your loss lois,and tor ..

 3. Tor says:

  Thanks, Mike,,,,headed down there tomorrow again,,,stopping by Florence to get my first suit in……….20 years……

 4. akuma says:

  hei hei. nå er det en stund siden jeg har hørt noe fra deg så tenkte kanskje jeg skulle skrive litt om hvordan jeg har det. er jo nettopp ferdig på skolen å har begynt å jobbe fult på happy som er en slaks lager butikk nesten, nesten som ikea. å trives kjempe godt der. akkurat nå er det veldig mye jobbing fordi en kollega er blitt velig syk å ligger på riks hospitalet. men vi klarer oss. Ellers har jeg fått lappen for en stund siden:D utrolig deilig å ikke være avhengig av buss lengre. på fritiden maler jeg en go del. har hatt et par på utstilling og faktisk solgt noen også. det er veldig gøy for meg. stine jobber å ganske mye nå. hun har 2 jobber får øyeblikket får å klare seg siden hun bor alene. synes hun er kjempe flink. hun jobber på toys R us og som kokk på sykehuset. hvordan Går det med dere da der nede? vil gjerne vite litt om hva du driver med nå, vis du vil fortelle.:D det hadde vært koselig.
  så håper jeg at du svarer:D det hadde vært en god bursdags gave. hehe

  klem Tonje Langvand

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.